آب دریا
 به آب موجود در دریاها و اقیانوسها گفته می‌شود. به طور متوسط شوری آب اقیانوس‌ها در حدود ۳.۵٪ (۳۵ گرم در لیتر) است. این بدان معنی است که هر کیلوگرم (یک لیتر بر حسب حجم) از آب دریا دارای ۳۵ گرم از املاح محلول (عمدتاً سدیم و کلرید و یون) می‌باشد. چگالی متوسط آب اقیانوس‌ها ۱.۰۲۵ گرم در میلی‌لیتر است. آب دریا دارای چگالی بیشتری نسبت به آب شیرین و آب خالص است. دمای انجماد آب دریا به علت غلظت نمک محلول پایین‌تر است.

ساختار آب

ساختار آب و مولکول آب گسترده است .  در ساختار آب یک مولکول آب دارای دو اتم هیدروژن است که کووالانت (اتصال غیر الکتریکی دو اتم به وسیله ی اشتراک الکترون) به یک اتم اکسیژن متصل هستند ، زاویه اتصال 105 درجه می باشد . داشتن بار الکتریکی منفی اکسیژن ، که به معنی کشش و جاذبه ان برای الکترون هاست ، از هیدروژن بیشتر است . این امر نتیجه اش پخش نامساوی بارالکتریکی به مولکول است .

در  ساختار آباتم هیدروژن حامل بخشی از بار منفی است که توسط بخش بارهای مثبت بر اتم های هیدروژن توازن می یابد . این مولکول ها در  ساختار آب را قطبی می شناسند و نسبت به هم کشش دارند . در آب ، اتصالات هیدروژن بین مولکول های قطبی تشکیل می شود . باید توجه نمود که آب به خاطر شکل مولکول ها ، مانند جاذبه بین دو مولکول نتیجه اش تجمع مولکول های آب با هم شده تا تشکیل ساختمان چهار ضلعی را بدهد ، که در آن مولکول های آب با چهار مولکول دیگر اتصال می یابند .

منبع:asanteb.com



ساختار لوویس آب    







برچسب ها :
آب دریا ,  ساختار لوییس ,  ساختار آب ,